Toimintasuunnitelma

Pyörä-68:n toimintasuunnitelma vuodeksi 2018

1. Pyörä-68 Turku ry. on pyöräilyn erikoisseura, jonka toimintaperiaatteena on lisätä pyöräilyharrastusta erityisesti kuntoliikkujien piirissä. Lajeina ovat maantiepyöräily, ratapyöräily, maastopyöräily kaikkine alalajeineen, kuntopyöräily, sekä duathlon, triathlon ja talvitriathlon.

2. Pyörä-68 ohjaa ja kouluttaa jäseniään seuran omilla valmentajilla ja toimihenkilöillä,                                   joita koulutetaan SLU:n, SPU:n, Triathlonliiton ja Turun kaupungin eri kursseilla.

3. Kauden 2018 päätavoite on saada uusia pyöräilystä innostuneita jäseniä kilpaurheilun saralle,  sekä aktivoida heitä yhteislenkille, pyöräretkille ja kilpailuihin. Tavoitteena on myös saada P-68:n maantie- ja maastopyöräily yhteislenkit jatkumaan koko pyöräilykauden ajan.

4. Toukokuussa P-68 järjestää Duathlonin sprinttimatkojen  SM-kilpailun Ruskolla Varsinais-Suomessa. Syyskuussa järjestetään perinteinen Ruskon tempo, joka anotaan myös Master-cupin ja Maantiecupin osakilpailuksi.

5. P-68 on yhtenä kilpailujen järjestäjänä Lounais-Suomen pyöräilyn aluesarjassa. Aluesarja käsittää noin 15 osakilpailua. Aluesarjassa P-68 on ainoa cyclocross-kilpailujen järjestäjä.

6. Vuonna 2018 järjestetään seuran oma pyöräretki joko Ahvenanmaalle tai Ruotsiin. Kevättalvella seura tulee järjestämään pienimuotoisen pyöräilyn harjoitusleirin Espanjan etelärannikolla.

7. P-68 tulee hoitamaan Kupittaan luistelumadon ja luistelukentän ilta- ja viikonloppuvalvontavuoroja, johon kuuluu myös luistimien vuokraus ja pienen kanttiinin hoito. Luisteluvalvonta jatkuu maaliskuun alkupuolelle saakka.

8. Muutamia seuran jäseniä menee alkuvuodesta 1. ja 2. luokan tuomarikoulutukseen.

9. Seuran jäsenistölle lähetetään vähintään kaksi jäsentiedotetta vuodessa. Seura pyrkii ilmoittamaan toiminnastaan myös Turun Sanomien seurat-palstalla.

Pyörä-68 Turku ry. hallitus 2017